Nieuws

Rutten: ‘Nog steeds contact met Dost’

on

Feyenoord-trainer Fred Rutten heeft nog steeds hoop op de komst van Bas Dost naar zijn club. Dit zei de coach vrijdagmiddag in FC Rijnmond. “Ik heb nog steeds contact met Dost. Zolang hij niet zegt: ‘vergeet het maar’, heb ik hoop.”

Sinds het vertrek van Graziano Pellè naar Southampton is Feyenoord naarstig op zoek naar een nieuwe spits. De naam van Dost zingt al langere tijd rond in De Kuip. Er werd zelfs gemeld dat Rutten met de spits van VfL Wolfsburg heeft gesproken. “Ja, daar ga ik niet over liegen, ik heb met hem gesproken.”

Ook John Guidetti is nog niet vergeten. Rutten: “Martin (van Geel, red.) heeft contact met Guidetti. Daar ga ik niet over. Maar hij staat op het lijstje, hij is net zo zeer een optie als de rest.”

Naast de Dost en Guidetti zijn er nog meer spitsen op het verlanglijstje van Feyenoord. Maar wie dat zijn, wilde Rutten niet kwijt. “Het is niet slim om al die namen naar buiten te gooien. Dan krijg je een nummer één en een nummer twee, maar ze zijn allemaal nummer één voor mij.”

Bron: Rijnmond.nl

20140801-200453-72293200.jpg

You must be logged in to post a comment Login