Nieuws

Rutten loopt tijdens juichen kuitblessure op

on

Na een roerige week waarin Fred Rutten in de spotlights stond, boekte Feyenoord een prima resultaat op bezoek bij AS Roma (1-1). De trainer was blij met het resultaat, hoorde niks van de supportersrellen en liep als klap op de vuurpijl een blessure op.

Supporters van Feyenoord hielden flink huis in Rome, maar Rutten had daar geen weet van. “Ik sluit me altijd 24 uur af van de buitenwereld om me volledig op de wedstrijd te concentreren”, aldus de oefenmeester in gesprek met Metro.

“Ook de spelers wisten van niets. Ik weet eigenlijk nog steeds niet wat er allemaal is gebeurd, dus kan ik er niets over zeggen. Het lijkt me ook niet dat ik degene ben die daar iets over moet roepen. Wij richten ons op het sportieve aspect”, liet Rutten optekenen.

Sportief ging het Feyenoord voor de wind, door een goal van Colin Kazim-Richards. Hij scoorde de 1-1, die ook door Rutten flink werd gevierd. Hij liep daarbij overigens een kuitblessure op: “Het doet echt pijn, terwijl ik toch nog redelijk fit ben. Maar blijkbaar beginnen de jaren toch te tellen, haha.”

Bron: voetbalprimeur.nl

(null)

You must be logged in to post a comment Login