Nieuws

Rutten kan interesse Man United in Kongolo niet voorstellen

on

Fred Rutten vreest niet dat hij na Graziano Pellè, Bruno Martins Indi, Stefan de Vrij en Daryl Janmaat ook Terence Kongolo kwijtraakt. De jongeling zou in de belangstelling staan van Manchester United.

De trainer van Feyenoord kan zich niet indenken dat de Engelse topclub interesse heeft voor Kongolo. “Ik weet daar niks van en kan het me niet voorstellen”, zei Rutten tegen FOX Sports, kort voor de aftrap van ADO Den Haag – Feyenoord.

Manchester United informeerde volgens The Mirror deze week bij Feyenoord over de beschikbaarheid van Kongolo. Louis van Gaal zou al een gesprek hebben gehad met Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord. Erg realistisch lijkt dat niet, vindt ook Rutten. “Als United Kongolo zou willen kopen en vervolgens willen verhuren, zou ik dat ietsjes eerder doen. Die jongen heeft hier net een contract getekend.”

Kongolo werd in de zomer verrassend door Van Gaal, nu manager op Old Trafford, opgenomen in de Oranje-selectie voor het WK in Brazilië. De twintigjarige verdediger zette onlangs zijn handtekening onder een nieuw contract, dat hem tot de zomer van 2017 bij Feyenoord houdt.

Bron: Voetbalprimeur.nl

IMG_7823.PNG

You must be logged in to post a comment Login