Nieuws

Rutten juicht terugkeer Kuyt bij Feyenoord toe: “Er is niks mis met hem”

on

Fred Rutten staat positief tegenover een terugkeer van Dirk Kuyt naar Feyenoord. De laatste weken duiken in de Nederlandse en Turkse verhalen op over een transfer die komende zomer moet plaatsvinden. Dan loopt het contract van Kuyt bij Fenerbahçe af.

De onlangs gestopte Oranje-international zei afgelopen weekend dat Feyenoord ‘wellicht een optie’ is. Rutten lijkt ook oren te hebben naar een samenwerking met de ervaren Katwijker. “Ja, als je mij dat persoonlijk vraagt, dan kan ik dat alleen maar toejuichen. Het is nog niet zo, maar als het ter sprake komt, is er altijd wel een rol voor Kuyt”, zegt de trainer.

“Ik kan nu niet iets ontdekken wat er mis met hem zou zijn. Ik heb alleen begrepen dat hij dat eerder al graag had gewild, maar dat het niet kon door de omstandigheden”, vervolgt Rutten in gesprek met de NOS. “Feyenoord was op dat moment financieel helemaal aan de bodem. Als het dan niet lukt, is dat heel spijtig. Maar het heeft wel een gegronde reden waarom dat destijds niet is gelukt.”

Bron: Soccernews.nl

IMG_8317.PNG

You must be logged in to post a comment Login