Nieuws

Rutten: “Ik snap dat Mulder wil vertrekken bij Feyenoord”

on

Fred Rutten hoopt niet dat Erwin Mulder besluit om Feyenoord te verlaten. De keeper was jarenlang de eerste keus in De Kuip, maar sinds de komst van Kenneth Vermeer zit Mulder op de bank. Rutten erkent dat het een moeilijke situatie is voor de sluitpost.

“Een vertrek van Mulder in deze situatie heeft eerlijk gezegd niet mijn voorkeur”, zegt de trainer tegen de NOS. “Ik kan me dat vanuit zijn perspectief wel voorstellen, maar mijn voorkeur gaat er naar uit dat hij gewoon het hele seizoen bij ons blijft.” Desondanks zou een transfer uit financieel oogpunt een goede zet zijn. Mulder ligt immers nog maar een jaar vast in Rotterdam en een contractverlenging lijkt uitgesloten.

Als Feyenoord nog iets wil verdienen aan de 25-jarige keeper, dan moet hij deze winter vertrekken. Overigens verdedigt Rutten de keuze om Vermeer te halen. “Kenneth kwam uit het niets voorbij. Als je zo’n buitenkansje zou laten lopen, zou ik heel onverstandig vinden. Ik kan ook weer niet zeggen dat Erwin helemaal door de ondergrens is gezakt, absoluut niet.”

Bron: Soccernews.nl

IMG_6925.PNG

You must be logged in to post a comment Login