Nieuws

Rutten: ‘Ik geloof in een positief resultaat’

on

Twee maanden geleden verloor Feyenoord nog kansloos op bezoek bij Sevilla FC, maar trainer Fred Rutten verwacht donderdagavond een heel andere wedstrijd. Hij geeft zijn ploeg een goede kans op een stuntje.

Zondag staat de ontmoeting met PSV op het programma, maar met dat duel is Rutten naar eigen zeggen nog geen seconde bezig geweest. “Omdat Sevilla dus alle aandacht opslokt. In september in Spanje was het verschil nog heel groot. Zeker na de pauze, daarvoor kregen ook wij onze momenten. Maar wij zijn twee maanden verder en volgens mij veel stabieler. We maken minder persoonlijke fouten, geven nog nauwelijks doelpunten weg. Bovendien snakt deze groep naar een topprestatie in zo’n topwedstrijd. De wedstrijd tegen Sevilla maakt donderdag duidelijk hoe ver Feyenoord is.”

“Ik denk dat wij er een echte wedstrijd van kunnen maken en geloof ook in een positief resultaat”, vervolgt Rutten in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Dat proef ik ook bij mijn spelers. Het wordt langzamerhand steeds duidelijker waar de kracht van dit Feyenoord ligt. We hebben een hecht collectief. Het zou mooi zijn als blijkt dat wij nu al zover zijn dat we de houder van de Europa League kunnen verslaan.”

Bron: Soccernews.nl

IMG_7823.PNG

You must be logged in to post a comment Login