Nieuws

Rutten: ‘Ik deel mijn bedgeheimen niet met jullie’

on

Feyenoord speelt donderdag in de Europa League tegen Standard Luik. Een belangrijk duel na de Europese nederlaag tegen Sevilla (2-0). Trainer Fred Rutten oogde echter zeer ontspannen op de persconferentie van woensdag.

Metro was erbij en constateerde dat Rutten zich steeds meer op zijn gemak begint te voelen tijdens persconferenties. Hem werd gevraagd hoe hij sinds de 4-0 uitzege op Go Ahead Eagles heeft geslapen. Rutten antwoordde met een kwinkslag: ”Ik deel mijn bedgeheimen niet met jullie.” Aanvoerder Jordy Clasie, die naast hem zat, proestte het uit van het lachen.

De middenvelder kreeg daarna zelf nog even een liefkozende draai om de oren van zijn trainer. Rutten vertelde over het ideale Feyenoord-elftal, waarmee hij zaterdagavond tegen de Eagles voor het eerst speelde. ”Dat kwam omdat veel spelers laat instroomden en de mijnheer naast me zo nodig op vakantie moest.” Clasie, die mee was naar het WK, kreeg net als alle internationals een korte vakantie om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen.

De ontspannen persconferentie staat in schril contrast met de lastige opgave die Feyenoord wacht in de thuiswedstrijd tegen Standard Luik. Willen de Rotterdammers overwinteren, dan is winst eigenlijk noodzakelijk.

Bron: voetbalprimeur.nl

IMG_8317.PNG

You must be logged in to post a comment Login