Nieuws

Rutten hekelt Kuyt-cover Feyenoord Magazine

on

Fred Rutten heeft zich kort na het 1-1 gelijkspel tegen FC Groningen opnieuw negatief uitgelaten over de komst van Dirk Kuyt. Hij vindt alle heisa eromheen onnodig.

Feyenoord rondde eerder deze maand de terugkeer van Kuyt naar De Kuip af. Rutten noemde het al eens ‘onverstandig’ om de transfer ‘zo vroeg’ wereldkundig te maken en doet zondag opnieuw een duit in het zakje.

“Het lijkt wel alsof ze bij Feyenoord al met volgend seizoen bezig zijn”, was de eerste reactie van de Feyenoord-trainer bij RTV Rijnmond. Kuyt sierde eerder deze week de cover van het Feyenoord-magazine. Ook dat beviel Rutten niet. “Ik vind het zeer onverstandig om een dag voor een wedstrijd een magazine neer te leggen waar Dirk Kuyt op staat. Juist een dag voor een wedstrijd, niet echt professioneel.”

De uitspraken van Rutten schieten bij veel Feyenoord-fans in het verkeerde keelgat. Veel supporters zien de hoofdtrainer het liefst zo snel mogelijk uit De Kuip vertrekken. Hij wordt in de zomer opgevolgd door Giovanni van Bronckhorst, met Jean-Paul van Gastel en Jan Wouters als secondanten.

Bron:  voetbalprimeur.nl

  

You must be logged in to post a comment Login