Nieuws

‘Rutten heeft wel eisen voordat hij zal bijtekenen’

on

Fred Rutten is met Feyenoord bezig aan goed seizoen. De Rotterdammers bezetten de derde plaats in de Eredivisie en zijn de groepsfase in de Europa League doorgekomen. Hoewel het de oefenmeester voor de wind gaat denkt Martijn Krabbendam niet dat Rutten zomaar bijtekent in de Kuip.

“Rutten is wel zo een eigenwijze man die niet direct zijn handtekening zet. Hij komt ook wel met eisen, wil weten wat er in de toekomst mogelijk is”, aldus de Feyenoord-watcher van Voetbal International tijdens de uitzending van FC Rijnmond. “Welke spelers er blijven en of er een spits bijkomt. Het zal uiteindelijk wel goed komen, maar Rutten heeft wel eisen verwacht ik.”

Feyenoord speelt dit weekend tegen de kleine broer uit Kralingen, Excelsior. Krabbendam verwacht dat de Stadionclub een heet avondje tegemoet gaat. “Excelsior zal wakker zijn, ze waren misschien toch een beetje gaan zweven na de goede resultaten, maar zijn tegen PEC Zwolle totaal van het veld gespeeld. Nu komt Feyenoord en zullen ze met een andere instelling die wedstrijd ingaan. En Feyenoord heeft het daar altijd lastig.”

Bron: Soccernews.nl

IMG_8317.PNG

You must be logged in to post a comment Login