Rutten heeft Feyenoord op hoogte gebracht over beslissing

Trainer Fred Rutten heeft na afloop van het duel met AS Roma gezegd dat hij de club inmiddels op de hoogte heeft gesteld van zijn beslissing om al dan niet zijn contract te verlengen. ”Ik weet het, de clubleiding weet het, maar ik ga er nu nog niets over zeggen”.

Volgende week komen de club en hij met het nieuws naar buiten. Over het sportieve gedeelte van de avond was de coach teleurgesteld. ”We hoopten op een mooie avond, maar het werd een rare. De sfeer in het stadion was geweldig, maar we kwamen niet echt in het spel. Normaal zijn we wat rustiger. Tot aan de rust wilden we de schade beperkt houden, maar helaas lukte dat niet.”

De blessure van Colin Kazim-Richards was ook een streep door de rekening. ”Ook na het uitvallen van Kazim hoopte ik dat we de rust zouden halen met 0-0. Zij maken in blessuretijd van de eerste helft de 1-0 en dat was een enorme mentale klap voor ons. De 0-1 vlak voor rust en de 2-1 vlak na de gelijkmaker waren leidend in dit duel. ”

Het optreden van de scheidsrechter zet vraagtekens bij Rutten.”Kazim kreeg volgens mij een duidelijke elleboogstoot en in de eerste helft, waar niks voor gegeven werd. Na rust geeft hij Te Vrede wel een discutabel rode kaart. Het neigt naar inconsequentie.”

Bron: Rijnmond.nl