Nieuws

Rutten gooit systeem om; tegen Sevilla met vier middenvelders

on

Fred Rutten lijkt van plan om de bijzonder matige start van het seizoen aan te grijpen voor een wisseling van het systeem. Volgens het Algemeen Dagblad heeft het er alle schijn van dat Feyenoord donderdag tegen Sevilla met vier middenvelders voor de dag komt.

De kans is groot dat Rutten voor het duel met de winnaar van de Europa League voor een behoudende speelwijze kiest, met op het versterkte middenveld in ieder geval Jordy Clasie, Karim El Ahmadi en Jens Toornstra. De strijd om de overgebleven positie gaat tussen Lex Immers en Tonny Vilhena.

Voor dat vierkoppige middenveld zou Rutten twee snelle aanvallers willen posteren, zodat Feyenoord in Sevilla snel kan uitbreken. Het is nog niet duidelijk of de oefenmeester overweegt om bijvoorbeeld ook tegen Ajax en in de wedstrijden daarna op deze manier voor de dag te komen.

Khalid Boulahrouz en Colin Kazim-Richards ontbreken donderdagavond in Spanje. Boulahrouz is nog herstellende van een knieblessure, terwijl Kazim-Richards zijn laatste wedstrijd schorsing uit zit.

Bron: voetbalprimeur.nl

IMG_6985.PNG

You must be logged in to post a comment Login