Nieuws

Rutten gaat WK-gangers klaarstomen voor voorronde CL

on

Fred Rutten legt zich er niet zomaar bij neer dat hij de vijf spelers die momenteel met Oranje uitkomen op het WK moet missen in de voorronde van de Champions League. De nieuwe trainer van Feyenoord verwacht hen er gewoon bij te hebben.

Dat betekent dat Jordy Clasie, Bruno Martins Indi, Daryl Janmaat, Terence Kongolo en Stefan de Vrij na hun vakantie binnen een week klaargestoomd moeten worden voor de duels in het kampioenenbal. “Het gaat om spelers die heel belangrijk zijn. Zij zullen ongetwijfeld een waardevolle ervaring van dit WK meenemen, die wij in de Champions League goed kunnen gebruiken”, vertelt Rutten aan Voetbal International.

“Daarom is alles erop gericht dat zij op 29 juli optimaal fit weer aan de start verschijnen. De spelers willen uiteraard zelf ook graag meedoen in deze wedstrijden”, aldus Rutten, die bij PSV al eens soortgelijke situaties meemaakte. “Daar hebben we het meegemaakt dat onze Koreaanse spelers pas heel laat instroomden en direct aan de bak moesten. We hebben dat toen opgevangen door later in het seizoen rustpauzes voor het in te lassen.”

Bron: Soccernews.nl

20140625-135427-50067935.jpg

You must be logged in to post a comment Login