Nieuws

Rutten gaat ‘accenten veranderen’ in return

on

Feyenoord is erop gebrand om komende woensdag revanche te nemen op Besiktas en zo de laatste voorronde van de Champions League te behalen. De Rotterdammers gingen vorige week in de eigen Kuip met 2-1 onderuit tegen de Turken. Het team van coach Fred Rutten wacht daarom een loodzware taak in Istanbul.
“We zijn hier om de volgende ronde te halen en afgaande op de trainingen is er vertrouwen. Vorige week waren we in eigen stadion zeker niet de onderliggende partij. De motivatie in de spelersgroep is heel groot. Ze willen allemaal de Champions League in,” zegt Rutten in aanloop naar het duel. Lex Immers sluit zich aan bij de oefenmeester. “Het was vorige week eigenlijk een 0-0 wedstrijd en we hadden niet hoeven verliezen. We waren gelijkwaardig en we hebben vertrouwen in een goed resultaat morgen. Op trainingen gaat het elke keer beter.”

Rutten liet op de persconferentie van dinsdagavond weten ten opzichte van de heenwedstrijd enkele wijzigingen te zullen aanbrengen in zijn opstelling. Het lijkt in ieder geval zeker dat Ruben Schaken niet zal starten als rechtsback. De trainer van Feyenoord overweegt om in de personen van Joris Mathijsen en Terence Kongolo te beginnen met twee linksbenige spelers in het hart van de defensie. Daardoor zal Sven van Beek naar de rechterkant verhuizen en linksback Miquel Nelom zijn rentree maken in de Rotterdamse basis.

“Ik geef mijn opstelling niet prijs, maar de kans is groot dat ik wat accenten zal veranderen,” aldus Rutten. Besiktas – Feyenoord begint woensdagavond om 19:30 uur en is live te volgen in een extra uitzending van Radio Rijnmond Sport.

Bron: Rijnmond.nl

20140805-192228-69748254.jpg

You must be logged in to post a comment Login