Nieuws

Rutten: ‘Feyenoord paste bij mij en ik heb me zeer geamuseerd’

on

Feyenoord hoopte dit seizoen weer mee te kunnen doen om het kampioenschap, maar lijkt als derde te gaan eindigen in de Eredivisie. De Rotterdammers speelden zondag met 2-2 gelijk tegen Willem II en Fred Rutten weet dat het nu haast onmogelijk is geworden om nog te stijgen op de ranglijst. Ajax, dat momenteel tweede staat, heeft met nog vier duels te gaan acht punten meer.

Desondanks heeft Rutten nog niet het idee dat het seizoen er voor Feyenoord al volledig op zit. “Wij richten ons nog op twee heel mooie thuiswedstrijden (Go Ahead Eagles en Vitesse, red.) in een prachtig mooi stadion als De Kuip, en dan is het over”, zegt de coach, die in de zomer afscheid neemt van Feyenoord. Hij was slechts een jaar werkzaam bij de club uit Rotterdam.

Rutten wil pas aan het einde van de rit terugkijken, maar maakte zondag na het gelijkspel tegen Willem II toch al even de balans op. “Toen ik door Feyenoord werd gevraagd, wilde ik de club dolgraag eens meemaken. Ik was nieuwsgierig naar een mooie volksclub, waar altijd beweging is. De verwachtingen die ik vooraf had, zijn volledig uitgekomen”, zegt de oefenmeester in De Telegraaf. “Die ’reuring’ hoort ook bij Feyenoord en mede daarom heeft de club aan al mijn verwachtingen voldaan. Ik vond het leuk, prachtig om mee te maken. Ja, Feyenoord paste bij mij en ik heb me zeer geamuseerd.” Rutten wordt opgevolgd door Giovanni van Bronckhorst.

Bron: voetbalzone.nl

  

You must be logged in to post a comment Login