Nieuws

‘Rutten en Feyenoord praten in februari over contractverlenging’

on

Fred Rutten weigert zich voorlopig uit te spreken over contractverlenging bij Feyenoord. Het lijkt een formaliteit, want de oefenmeester presteert prima en in Rotterdam is men zeer te spreken over Rutten. Op korte termijn zal duidelijk worden of Rutten langer aan het roer blijft staan van de huidige nummer drie van de Eredivisie.

“Gesproken hebben we nog niet, ja, elke dag over de lopende zaken, maar binnenkort komt er een evaluatiemoment en dan zal meer duidelijk worden”, zegt Rutten op het trainingskamp in de Verenigde Arabische Emiraten tegen Voetbal International. Rutten richt zich momenteel op de start van de tweede helft van het seizoen.

Feyenoord staat een zware en belangrijke hervatting te wachten: eerst speelt de club tegen FC Twente, een week later tegen Ajax. Dan zal direct duidelijk worden of Feyenoord nog een rol van betekenis kan spelen in de titelstrijd. De achterstand op koploper PSV is twaalf punten. “Een groot gat, maar wij gaan gewoon voor het voor ons hoogst haalbare resultaat en wat dat zal zijn, geen idee? We willen de eerste wedstrijd winnen, daarna de tweede, de derde en zo verder”, aldus Rutten.

Update 23 januari 17.15 uur – ‘Rutten en Feyenoord pas volgende maand in gesprek over contract’
De supporters van Feyenoord die in afwachting zijn van nieuws over de toekomst van Fred Rutten in De Kuip, zullen nog even geduld moeten hebben.

De coach en de clubleiding zullen namelijk pas in februari met elkaar om de tafel gaan zitten, weet Feyenoord-watcher Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad. Gouka schrijft dat op Twitter. De verwachting is dat Rutten wel gaat bijtekenen.

Bron: voetbalzone.nl

IMG_8317.PNG

You must be logged in to post a comment Login