Nieuws

Rutten: ‘Dit mag niet gebeuren, maar het gebeurt wel’

on

De combinatie Feyenoord-Fred Rutten is vooralsnog geen gelukkige. De coach heeft moeite om de Rotterdammers op de rails te krijgen, wat zondag ook maar weer bleek tijdens de 1-2 nederlaag tegen FC Utrecht.

“We stonden er de tweede helft niet”, oordeelde Rutten na afloop tegenover RTV Rijnmond. “Het tegendoelpunt kwam uit het niets’, zegt hij. ‘Ik zag dat het vertrouwen in een goede afloop tijdens de wedstrijd ontbrak. De accu raakte leeg, omdat er veel energie gestoken hadden omdat wij het wilden afmaken. Dit mag niet gebeuren, maar het gebeurt wel.”

De gelijkmaker van FC Utrecht leek het breekpunt in de wedstrijd, maar daar was Rutten het niet mee eens. “Nee, dat was het niet. We gingen normaal de tweede helft in. De mokerslag was de 1-2 en daar kwamen we niet over heen. Ik kijk in de spiegel. Ik ga eerst mijzelf dingen verwijten. Ik had dingen beter kunnen doen. We winnen samen en we verliezen ook samen, daarom ga ik niet in op individuen.”

Een speler die Rutten wel tevreden stemde, was Elvis Manu, die verrassend de voorkeur kreeg boven Jean-Paul Boëtius. “In de eerste helft liep dat wel, ik ben daar zeer content over.”

Bron: Soccernews.nl

IMG_7823.PNG

You must be logged in to post a comment Login