Nieuws

Rutten dient wensenlijstje in

on

Fred Rutten gaf woensdag leiding aan zijn eerste training als coach van Feyenoord. In De Kuip stonden slechts twintig spelers op het veld, omdat de vijf WK-gangers nog met Oranje actief zijn in Brazilië en voorlopig nog niet terug zullen keren.

De enige nieuwe aanwinst die woensdag op het trainingsveld verscheen was Warner Hahn, de doelman die overkwam van FC Dordrecht. Rutten sluit niet uit dat er meer spelers naar De Kuip zullen komen. “Zoals iedere trainer heb ook ik mijn wensen kenbaar gemaakt aan de clubleiding. Alleen is er niets mogelijk tot er eventueel spelers vertrekken”, zegt hij op de website van de Rotterdammers.

“Dankzij dat beleid is deze club de laatste jaren steeds gezonder geworden en dat gaat niet veranderen. Of ik bang ben dat er belangrijke jongens vertrekken? Als trainer raak je liever geen spelers kwijt, maar mocht het wel gebeuren dan ben ik ervan overtuigd dat daarvoor adequate vervangers terugkomen”, aldus Rutten, die vooral moet vrezen voor interesse voor Oranje-internationals Stefan de Vrij, Jordy Clasie, Bruno Martins Indi, Daryl Janmaat en Terence Kongolo.

Bron: Soccernews.nl

20140625-201216-72736741.jpg

You must be logged in to post a comment Login