Nieuws

Rutten: ‘De man die vrije trap binnenschiet had voor Feyenoord kunnen spelen’

on

Trainer Fred Rutten van Feyenoord schrok vandaag na de uitwedstrijd tegen FC Groningen (1-1) van zijn eigen woorden. ,,Dit is heel zuur, het geeft een dubbel gevoel”, liet hij zich bij de NOS ontvallen. ,,De man die uit een vrije trap de gelijkmaker binnenschiet, had voor Feyenoord kunnen spelen.” Rutten wilde er verder niets meer over zeggen. ,,Noem het maar een slip of the tongue”, sprak hij met een ietwat bedrukt gezicht.

Rutten doelde op de Groningse smaakmaker Tjaronn Chery, die hij in de Euroborg liefkozend ‘die kleine bandiet’ noemde. De afzwaaiende coach van Feyenoord wilde de geboren Hagenaar tijdens de winterstop graag naar De Kuip halen. Technisch directeur Martin van Geel wilde daarvoor echter geen budget vrijmaken. Mede daardoor besloot Rutten al na één seizoen De Kuip te verlaten.

Rutten vond de houding van zijn spelers nog wel veel beter dan vorige week in de afgang tegen Go Ahead Eagles (0-1). ,,We hebben niet fantastisch gespeeld, maar het was wel goed in bepaalde fases. Het is dan pijnlijk dat we niet hebben gewonnen.”

Bron: Ad.nl

  

You must be logged in to post a comment Login