Nieuws

Rutten: ‘Boëtius komt echt wel weer bovendrijven’

on

Mede door de keuzes van Fred Rutten is Jean-Paul Boëtius hard op weg om Feyenoord snel te verlaten. De oefenmeester lijkt de club nu opnieuw geen erg goede dienst te bewijzen: hij raadt de linksbuiten in feite aan om te vertrekken.

Rutten denkt dat een nieuwe omgeving Boëtius verder kan helpen. “Kijk naar Robin van Persie”, zegt hij in Voetbal International. “Die gaat weg bij Feyenoord, bloeit op en wordt een grote meneer. Ik zeg niet dat JP weg móét, dat is aan hem zelf. Maar sommige spelers hebben een andere omgeving nodig, verfrissing.”

De zelf ook vertrekkende trainer vindt het jammer dat hij het 21-jarige talent niet heeft kunnen helpen. “Maar zo’n seizoen kan er gewoon een keer tussen zitten. Niet iets om van in de war te raken”, beweert hij. “Dacht je dat iedereen bij PSV altijd wegliep met Depay? Schei uit, ook rond hem waren er twijfels, zeker in de jeugd.”

“Er waren er genoeg die zeiden: wordt nooit wat. De enige die altijd en op elk moment honderd procent in Depay heeft geloofd, is Marcel Brands. Zoiets helpt een speler dan wel. Over Boëtius moet niemand zich zorgen maken. Die komt echt wel weer bovendrijven”, aldus Rutten. PSV zou één van de clubs zijn waar Boëtius terecht zou kunnen.

Bron: Voetbalprimeur.nl

  

You must be logged in to post a comment Login