Nieuws

Rutten baalt na gelijkspel: ‘Geen rust in ons spel’

on

Fred Rutten baalde na afloop flink van het 1-1 gelijke spel van Feyenoord tegen SC Heerenveen. “Niet eens over de uitslag, maar vooral over de uitvoering. Wij kunnen veel beter,” vindt de oefenmeester. “Vooral voor rust hadden wij een defensief probleem, stond het organisatorisch niet goed. Het was onrustig, dat viel mij tegen.”

Rutten vond Feyenoord vorige week tegen ADO Den Haag beter voor de dag komen. “Toen was de veldbezetting veel beter. We hadden vandaag het geduld niet, waren niet de baas. En toch hebben we veel kansen gecreëerd. We verliezen ook twee punten door een geweldige keeper (Kristoffer Nordfeldt, red).”

“Ik kan het team niets verwijten als het om werklust gaat, maar soms moet je meer rust hebben in je spel. Dat krijgen we er nog wel in,” aldus de vastberaden Rutten, die ook nog in ging op de hamstringblessure van Jordy Clasie. Verhalen dat de international al verkocht zou zijn aan FC Porto, zijn volgens hem onzin. “Jordy klaagde al twee dagen over zijn hamstring. Gisteren ging het wat beter, maar was het nog niet weg. Uiteindelijk heb ik vandaag de knoop doorgehakt. Ik ga in de tweede wedstrijd geen risico nemen. Donderdag wacht ons weer een belangrijke wedstrijd. Het is onzin dat hij verkocht is.”

Bron: Rijnmond.nl

IMG_6985.PNG

You must be logged in to post a comment Login