Nieuws

Rutten: ‘Als Te Vrede blijft scoren, blijft hij gewoon staan’

on

Fred Rutten is tevreden over de prestaties van Mitchell te Vrede. De 23-jarige aanvaller krijgt veel kritiek te verduren en de Rotterdammers zouden daardoor ook nog altijd op zoek zijn naar een nieuwe spits, maar tot op heden is Te Vrede uitstekend aan het seizoen begonnen bij de Stadionclub. In de laatste zes wedstrijden wist hij namelijk vijf doelpunten te maken.

“En Mitchell ontwikkelt zich absoluut, dat zie ik duidelijk. Als hij gewoon blijft scoren, dan kunnen we wel een of andere topspits halen, maar dan blijft hij gewoon staan”, laat een tevreden Rutten, die zag dat Te Vrede afgelopen zondag ook tegen FC Utrecht (1-2 verlies) scoorde, weten aan De Telegraaf.

Na het vertrek van Graziano Pellè naar Southampton hoopt Feyenoord nog altijd een opvolger aan te trekken voor de Italiaan, maar tot op heden slaagde technisch directeur Martin van Geel er niet in om een geschikte voorhoedespeler te vinden. Alleen Colin Kazim-Richards werd gepresenteerd, die naast vleugelaanvaller ook als spits uit de voeten zou kunnen.

Bron: Soccernews.nl

IMG_7855.PNG

You must be logged in to post a comment Login