Nieuws

Rutten: ‘Als ik geen vertrouwen meer zou hebben, zou ik mijn conclusies trekken’

on

Feyenoord wist de laatste vier wedstrijden in de Eredivisie niet te winnen en donderdag volgde ook nog eens een kansloze nederlaag tegen Sevilla. Toch is trainer Fred Rutten optimistisch over de Klassieker van zondag.

Rutten neemt in de eigen Kuip geen genoegen met een gelijkspel. “Ik wil geen excuses zoeken, wij zijn Feyenoord en gaan voor de drie punten”, citeert RTV Rijnmond de trainer die belabberd aan zijn avontuur in Rotterdam is begonnen.

“Er is niet één aanwijsbare factor voor de slechte start”, aldus Rutten, die er vertrouwen in heeft dat het snel beter gaat. “Als ik geen vertrouwen meer zou hebben zou ik naar de directie stappen en mijn conclusies trekken. Maar dat is niet het geval.”

Feyenoord treedt zondag aan zonder Khalid Boulahrouz en Rodny Lopes Cabral. Of Lex Immers inzetbaar is, moet de komende dagen blijken. Colin Kazim-Richards kan sowieso wel spelen. “Hij wordt steeds fitter, al heeft hij zelf aangegeven dat hij nog niet klaar is om negentig minuten lang te spelen op het niveau dat hij voor ogen heeft.”

Bron: voetbalprimeur.nl

IMG_6985.PNG

You must be logged in to post a comment Login