Nieuws

Ruststand Kuban Krasnodar – Feyenoord 0-0

on

Vanavond speelt Feyenoord in Rusland de heenwedstrijd in de play-offs van de Europa League tegen Kuban Krasnodor. De Rotterdammers moeten proberen om een goede uitgangspositie te verwerven voor de return in de Kuip. De winnaar van deze dubbele confrontatie plaatst zich voor de groepsronde van de Europa League.

Eerste helft:

De Rotterdammers stonden vanaf het beginsignaal onder druk. Ibrahima Baldé kreeg al na drie minuten een behoorlijke kans, maar de spits knalde naast het doel. Vier minuten later kwam Feyenoord helemaal goed weg toen Ivelin Popov – die in 2005 nog enkele maanden bij Feyenoord speelde in de jeugd – de paal trof en Sven de Beek de bal vervolgens over het doel joeg.

De bezoekers kwamen in die fase nauwelijks voor het vijandelijke doel. Alleen Lex Immers probeerde het van afstand, maar zijn schot miste richting. Keeper Erwin Mulder had aan de andere kant een prachtig antwoord op een knal van Gheorghe Bucur. De storm van Kuban Krasnador ging gaandeweg de eerste helft liggen, maar toch kreeg Baldé nog een dot van een kans. Hij wurmde zich langs Bruno Martins Indi, maar zag zijn poging door Mulder onschadelijk worden gemaakt.

Feyenoord kreeg pal voor rust de kans op dat belangrijke uitdoelpunt, maar Graziano Pellè had weinig geluk toen zijn inzet via keeper Aleksandr Belenov op de paal belandde.

Scoreverloop: 0-0

Opstelling Feyenoord: Mulder; Van Beek, De Vrij, Mathijsen, Martins Indi, Clasie, Vilhena, Immers, Schaken, Pellè en Armenteros.

Bron: Rijnmond.nl

You must be logged in to post a comment Login