Nieuws

Ruim 300 belangstellenden namen stukje Kuipgras mee

on

Ruim driehonderd belangstellenden hebben zondag een bijzondere middag beleefd in De Kuip. Daar konden bezoekers alles te weten komen over de bekroonde grasmat van het stadion en na afloop ook een stukje van het heilige gras mee naar huis nemen, tijdens de Gras Experience. De grasmat van De Kuip wordt de komende dagen volledig vervangen.

Tijdens de Gras Experience, waaraan zondag van elf tot drie uur kon worden deelgenomen, konden bezoekers exclusief een kijkje nemen op het veld en al hun vragen stellen aan het team van grasmeester Erwin Beltman. Het enthousiasme onder de belangstellenden was zeer groot. Beltman vertelde samen met zijn team alles over hun werkzaamheden en gaf tips voor het verzorgen van gras.

Die tips kunnen de bezoekers de het komende seizoen goed van pas komen, want zij kunnen meedingen naar de prijs ‘Grasmeester van het jaar’, door hun stukje heilig gras thuis zo goed mogelijk te verzorgen. Aan het eind van het seizoen zal er een mooie prijs worden uitgereikt aan de bezoeker die dit het best is gelukt.

Een groot aantal bezoekers maakte van de gelegenheid gebruik de Gras Experience te combineren met een lunch in De Kuip Eten & Drinken, die speciaal hiervoor was geopend.

Bron; Feyenoord.nl
Foto: Feyenoord.nl

20140706-180905-65345237.jpg

You must be logged in to post a comment Login