Nieuws

Ruim 12.000 supporters hebben seizoenkaart aangevraagd  

on

De twaalfde man van Feyenoord bestaat in het seizoen 2017-2018 uit ten minste 12.000 supporters. Dat aantal aanhangers van de club verzekerde zich de afgelopen twee weken van een vaste plaats in De Kuip voor volgend seizoen, door een seizoenkaart te verlengen of aan te vragen..

Feyenoord wil al deze supporters bedanken voor hun trouw en steun. Als dank voor die loyaliteit belonen we twaalf van de supporters die zich tot nu toe hebben verzekerd van een seizoenkaart met een leuke prijs.

.

Voorafgaand aan de eerste Eredivisie-thuiswedstrijd van het seizoen 2017-2018 mogen de twaalf gelukkige winnaars een speciale wedstrijdrondleiding volgen door De Kuip, inclusief een bezoek aan het vernieuwde Feyenoord Museum. Daarnaast ontvangen zij een Feyenoord-tas met onder meer een Feyenoord-sjaal, Feyenoord Magazine en vier consumptiemunten. Met de winnaars, die op willekeurige wijze worden geselecteerd, wordt deze week persoonlijk contact opgenomen.

.

Seizoenkaarthouders kunnen sinds twee weken hun seizoenkaart verlengen. Ben jij er ook bij in het seizoen 2017-2018? Ga naar www.feyenoord.nl/seizoenkaart en stel je plaats in De Kuip veilig! 

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login