Nieuws

Rotterdamse politie ook in Napels

on

De Rotterdamse politie reist ook af naar Italië voor de eerste uitwedstrijd in de Champions League van Feyenoord tegen Napoli. De voetbaleenheid is ‘zoals gebruikelijk bij elke wedstrijd in het buitenland’ in Napels. Deze agenten hebben ook contact met hun Italiaanse collega’s.

De Rotterdamse politie kan geen inschatting maken van het aantal supporters dat toch naar Napels reist, ondanks het verbod om kaartjes te kopen voor de wedstrijd. ,,Er zijn indicaties dat er vluchten en hotels zijn geboekt maar het is onduidelijk of mensen besluiten nog te gaan na berichten uit Napoli dat men niet welkom is.’’

Honderden supporters hebben zich niets aangetrokken van het verbod en zijn al in Napels. Zij hadden hun vlucht en hotel al geboekt en betaald. Wel zijn er fans die van plan waren naar Italië te reizen met Ryanair wiens vluchten geannuleerd zijn.

Over de wijze waarop de politie in Napels omgaat met de groep Feyenoordfans kan de Nederlandse politie niets zeggen. De politie in Napels geeft hierop vooralsnog geen antwoord.

Bron: Ad.nl

You must be logged in to post a comment Login