Nieuws

Rondleidingen nu ook langs het veld

on

Feyenoord biedt deelnemers aan een rondleiding in De Kuip vanaf heden de mogelijkheid om zowel langs het veld als bij de dug-out te komen. Deze twee bijzondere plekken waren tot voor kort niet toegankelijk voor publiek. Supporters kunnen nu dus voor het eerst het machtige gevoel ervaren hoe het is om langs het veld te staan en krijgen tijdens een rondleiding ook de mogelijkheid om een foto te maken in de dug-out.

Rondleidingen door De Kuip worden het gehele jaar door gegeven van woensdag tot en met zaterdag. Tijdens de rondleiding kom je op plaatsen die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor publiek, zoals bijvoorbeeld de gastenkleedkamer, de persruimte (de Fred Blankemeijerzaal) en de spelerstunnel.

Supporters die zijn aangesloten bij Het Legioen of Feyenoord Juniorclub Kameraadjes, kunnen tot en met eind november van dit jaar profiteren van de 1+ 1 gratis actie. Bij aankoop van één kaart voor een rondleiding voor volwassene, krijg je op vertoon van je Legioen-pas of Kameraadjes-pas één kaart gratis!

Vooraf reserveren o.v.v. Legioen/Kameraadjes actie is noodzakelijk en kan 24 uur per dag via www.feyenoord.nl/het-stadion/rondleidingen of telefonisch via nummer 0900-1908 (€ 0,15 p/m), van maandag tot en met vrijdag tussen 11.00 en 17.00 uur.

De 1+1 gratis actie geldt alleen voor de Instap Rondleiding of de Kids Tour. Er dient minimaal één betalende volwassene met een Kameraadje mee te gaan. Deze actie geldt niet i.c.m. andere kortingen of arrangementen. De actie loopt t/m 30 november 2013.

Bron: Feyenoord.nl

20131001-173255.jpg

You must be logged in to post a comment Login