Nieuws

Ronald Koeman wil geen bondscoach van Hongarije worden

on

Sándor Egervári diende vrijdag zijn ontslag in na de afranseling tegen het Nederlands elftal (8-1). De trainer trad in 2010 in dienst bij de Hongaarse voetbalbond en was destijds de opvolger van Erwin Koeman. In de zoektocht naar een nieuwe bondscoach is Hongarije uitgekomen bij diens broer: Ronald Koeman zou gepolst zijn.

De trainer van Feyenoord heeft het aanbod echter naast zich neer gelegd, schrijven de Hongaarse media. Volgens Nemzeti Sport gaven ook trainers als Roberto Di Matteo, Felix Magath en Enrique Sánchez Flores de Hongaarse voetbalbond nul op het rekest. De aandacht zou nu uitgaan naar Paulo Sousa en José Antonio Camacho, oud-trainer van onder meer Real Madrid. Naar verluidt wordt de nieuwe keuzeheer eind deze maand bekendgemaakt.

Koeman wordt in ieder geval niet de nieuwe bondscoach, maar de toekomst van de oefenmeester blijft wel onbekend. Sneeuwvlokje beschikt over een aflopend contract en lijkt de topkandidaat om Louis van Gaal na het WK op te volgen als bondscoach van Oranje. Koeman steekt niet onder stoelen of banken die functie te ambiëren, maar sluit ook niet uit zijn contract bij Feyenoord te verlengen.

Bron: Soccernews.nl

20131017-234748.jpg

You must be logged in to post a comment Login