Nieuws

Ronald Koeman: ‘Ik blijf bij Feyenoord’

on

In het geruchtencircuit rond Feyenoord valt nu ook steeds nadrukkelijker de naam van Ronald Koeman. De succestrainer zou in de belangstelling staan van tal van clubs en zelfs al een aanbieding op zak hebben. . ‘Onzin, ik heb geen enkele aanbieding ontvangen of in beraad. Ik blijf bij Feyenoord,’ aldus Koeman.

Koeman heeft in De Kuip nog een contract voor een jaar. Daarin staat wel een ontsnappingsclausule voor een tussentijds vertrek, maar die geldt alleen voor Barcelona en het Nederlands Elftal.

Als de club dit seizoen eindigt als derde achter Ajax en PSV, kan Koeman ermee leven, ook al verspeelde de ploeg afgelopen zondag bij ADO Den Haag de kans op de tweede plaats en daarmee voorronde van de Champions League. ‘Natuurlijk ben ik teleurgesteld’, reageert hij. ‘In uitwedstrijden als tegen PEC Zwolle, RKC Waalwijk en ADO Den Haag zijn we onszelf niet geweest, maar over een heel seizoen hebben we beter gepresteerd dan de doelstelling was.’

Het is nog maar de vraag of Koeman zondagmiddag in de wedstrijd tegen NAC Breda kan beschikken over Stefan de Vrij. De verdediger van de Rotterdammers kampt met een blessure aan zijn neus en volgens Koeman is het meespelen van De Vrij daardoor twijfelachtig.

“De plek rond zijn neus is helemaal blauw”, legde Koeman uit in de nieuwe editie van Voetbal International. “Wellicht is er toch een breukje, of andere schade. Dat moeten we afwachten, maar misschien kan hij zondag wel gewoon meedoen.”

Op zondagmiddag neemt de ploeg van Koeman het in het eigen stadion op tegen NAC Breda. De Rotterdammers hopen te winnen van NAC Breda om de derde plek in de Eredivisie veilig te stellen.

Bron: Soccernews

You must be logged in to post a comment Login