Nieuws

Roelfs: ‘Achahbar heeft geen eerlijke kans gehad’

on

Anass Achahbar mocht in de wedstrijd tegen Willem II afgelopen zondag weer eens starten in de spits van Feyenoord. Michiel Kramer ontbrak vanwege een schorsing en Dirk Kuyt kampte met een blessure. Achahbar scoorde ook nog, met enig geluk. Maar gaat Achahbar nog wel slagen in de Kuip?.

NOS-sportcommentator Jan Roelfs: “Hij is eigenlijk al een hele tijd die invaller, zo’n drie a vier seizoenen. Hij heeft naar mijn mening geen eerlijke kans gehad, misschien heeft dat met zijn geringe lengte te maken, waar je ook op kan worden afgerekend in het huidige topvoetbal.”

.

Trainer Ronald Koeman zag in de kleine spits geen basisspeler, zijn opvolger Fred Rutten ook niet én ook Giovanni van Bronckhorst maakt zelden gebruik van Achahbar, die vooral in Feyenoord 2 zijn minuten maakt. “Ik denk niet dat hij er nog in slaagt om eerste spits te worden bij Feyenoord,” zegt Mikos Gouka, Feyenoord-watcher van het Algemeen Dagblad.

.

“Het heeft te lang geduurd, en dat is zonde, want het is een lust voor het oog als je z’n voetbal ziet. Ik dacht dat die jongen naar een grote club zou gaan, maar nu blijft ie hangen. In kleine dingen komt hij te kort. Zonde, want als je puur voor de schoonheid van het spel gaat zie je hem liever spelen dan Kramer.”

.

Bron: Rijnmond.nl

You must be logged in to post a comment Login