Nieuws

Roda JC wil aantal tienduizenden euro’s van KNVB ter compensatie

on

De regenbui in Estoril lijkt steeds grotere gevolgen te hebben. Doordat Estoril – PSV pas een dag later kon worden uitgespeeld, zal PSV – Feyenoord vermoedelijk eind december worden gespeeld. De bekerwedstrijd Roda JC – PSV gaat dan naar 20 januari. Dit zorgt tot grote woede in Kerkrade.

Directeur Wim Collard is tegenover Voetbal International witheet. “Wij hadden businesswise al de nodige voorbereidingen getroffen voor dat bekeraffiche en dan wordt er heel eenvoudig een pennenstreep doorheen gezet. Iets wat wij ook nog uit de pers moesten vernemen. Zondagmiddag hoorden we het gerucht, maandagochtend zijn we zelf pas in contact gekomen met de KNVB.”

Dit gaat Roda JC veel geld kosten. “Als de plannen doorgaan zoals nu is aangekondigd, dan betekent dat voor ons een stukje inkomstenderving. Wij hadden allerlei leuke kerstarrangementen verkocht, een bezoek aan de wedstrijd gecombineerd met een etentje. Driehonderd stoelen hebben we van de hand gedaan. Daarnaast is LED-boarding voor adverteerders in december aantrekkelijker dan in januari. Dan moet je denken aan een aantal tienduizenden euro’s. Een substantieel bedrag voor een club in de Jupiler League. Wij willen daarover met de KNVB in gesprek, om te bekijken op welke manier dat bedrag gecompenseerd kan worde

Bron: Soccernews.nl

IMG_3050.JPG

You must be logged in to post a comment Login