Nieuws

Roda Jc: “Naam Vormer is niet bij ons gevallen”

on

Technisch directeur Gerard Wielaert van Roda JC geeft aan dat zijn club niet van plan is om Ruud Vormer in de winterstop te verleiden tot een terugkeer naar Kerkrade. ‘Ruud heeft laten zien dat hij een hele belangrijke speler kan zijn voor Roda, maar hij heeft net de stap gemaakt en het is dus ook onzin om te praten over een eventuele huur deze winter.’

Nu Roda JC op een zestiende plaats staat in de Eredivisie werd er in verschillende media gesuggereerd dat Roda haastig opzoek is naar versterkingen. Toch geeft de technisch directeur in Kerkrade aan dat een terugkeer van Ruud Vormer niet ter sprake is gekomen. ‘Ruud speelt net een half jaar bij Feyenoord en laat hij daar nou eerst is één seizoen vol maken en kijken hoe hij zich dan ontwikkeld. Op dit moment is het wat ons betreft niet aan de orde,’ aldus Wielaert tegenover RTV Rijnmond.

Vormer maakte begin dit seizoen de overstap van Roda JC naar Feyenoord, maar komt vooralsnog weinig aan spelen toe in de Kuip. De middenvelder speelde in totaal dit seizoen vijf wedstrijd in de hoofdmacht van Feyenoord.

Bron: rijnmond.nl

You must be logged in to post a comment Login