Nieuws

Roda JC Kerkrade neemt Dylan Vente over van Feyenoord

on

Roda JC Kerkrade heeft Dylan Vente definitief vastgelegd. De 22-jarige Rotterdammer tekent in Kerkrade een contract voor twee seizoenen met een optie tot een derde seizoen.

Vente speelde vanaf januari 2021 op huurbasis voor Roda JC. Met vijf doelpunten en drie assists was hij een belangrijke schakel in de aanvalslinie van Roda JC. De spits hoopt daar de komende seizoenen een vervolg aan te geven.


Jeffrey van As, technisch directeur Roda JC: “De afgelopen maanden hebben wij ervaren dat Dylan van absolute meerwaarde is voor Roda JC. Met zijn werklust, neusje voor de goal en oog voor zijn medespelers was hij enorm belangrijk voor de ploeg. Dylan heeft het dan ook uitstekend naar zijn zin gehad in Kerkrade. Wij zijn verheugd dat Dylan ervoor kiest om zijn carrière te vervolgen bij Roda JC.”


Dylan Vente: “De afgelopen vier maanden heb ik het enorm naar mijn zin gehad bij Roda JC. Voor mij was al vrij snel duidelijk dat ik mijn carrière definitief wilde voortzetten in Kerkrade, echter zijn daar meerdere partijen voor nodig. Ik ben dan ook blij dat we in samenspraak met Feyenoord tot een akkoord zijn gekomen. Ik kijk enorm uit naar het nieuwe seizoen en kan niet wachten om met publiek te spelen in het Parkstad Limburg Stadion.”

Bron: RodaJC.nl

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply