Nieuws

Roda JC Kerkrade accepteert geen fluitjes in het stadion

on

Er hebben ons signalen bereikt dat een groep supporters morgen (dinsdag) een ‘fluit actie’ wil voeren tegen de KNVB en de dienstdoende scheidsrechter bij de wedstrijd Roda JC – Feyenoord. Deze groep wil iedereen aansporen om fluitjes mee te nemen naar het stadion en zelf de wedstrijd te gaan ‘leiden’.

Roda JC Kerkrade wil hierbij duidelijk maken dat er geen fluitjes worden getolereerd in ons stadion. Bij de ingangen zal er dan ook nadrukkelijk gecontroleerd worden op fluitjes. Door constant verschillende fluitjes te horen vanaf de tribune, kan dit van negatieve invloed zijn op het spel en de concentratie van onze spelers. Daarnaast kan deze, wellicht ludiek bedoelde actie, leiden tot een onderzoek van de KNVB met een eventuele (geld)boete voor Roda JC als gevolg. Op dit moment zit de club Roda JC Kerkrade in een situatie dat ze dit zowel vanuit financieel als sportief oogpunt absoluut niet kunnen gebruiken. Roda JC Kerkrade distantieert zich dan ook van deze actie en hopen op ieders begrip.

Uiteraard snappen we het ongenoegen en de frustraties die na de wedstrijd van afgelopen zaterdag overheersen bij een groot deel van de achterban. Roda JC wil echter iedereen op het hart drukken om dit gevoel om te laten slaan in een positieve manier van het toejuichen van ons elftal. Wij hebben jullie steun, zeker nu, heel hard nodig!

Bron: Rodajc.nl

20140131-071850.jpg

You must be logged in to post a comment Login