Nieuws

Roda JC bevestigt huur van Dylan Vente

on

Roda JC Kerkrade heeft met Feyenoord Rotterdam overeenstemming bereikt over de verhuur van Dylan Vente. De 21-jarige spits tekent in Kerkrade een overeenkomst tot en met het einde van het huidige seizoen.

Vente droeg tot op heden in 33 officiële wedstrijden het shirt van de Rotterdammers. Tevens doorliep Vente verschillende Nationale Jeugdelftallen.

Jeffrey van As, technisch directeur Roda JC: “Dylan is een talentvolle aanvaller die een uitstekende opleiding bij Feyenoord heeft genoten. Hij heeft voor diverse nationale jeugdelftallen gespeeld, waarin hij zijn doelpunten heeft meegepikt. Met zijn scorend vermogen haalt Roda JC een extra wapen in huis.”

Dylan Vente sluit per direct aan bij de hoofdmacht van Roda JC.

Vente maakt sinds afgelopen zomer onderdeel uit van Feyenoord Onder 21. Door het coronavirus en de bijbehorende maatregelen speelde het beloftenelftal van de Rotterdammers slechts drie competitiewedstrijden, waarin Vente eenmaal trefzeker was. Sindsdien maakte hij meermaals onderdeel uit van de selectie van Feyenoord 1 en viel hij in december in tijdens de gewonnen Eredivisie-wedstrijd tegen sc Heerenveen.  

De geboren Rotterdammer Vente speelt al bijna zijn hele voetballeven bij Feyenoord. In 2009 kwam hij als jeugdspeler binnen bij Feyenoord Acadamy, waarna hij in seizoen 2017-2018 de overstap maakte naar de hoofdmacht van de stadionclub. Afgelopen seizoen werd Vente verhuurd aan RKC Waalwijk.

Bron: RodaJC.nl / Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply