Nieuws

Rob Baan in FC Rijnmond: ‘Fer wil te veel en blijft domme dingen doen

on

Rob Baan, voormalig technisch directeur van Feyenoord, ziet zijn oude club onder leiding van Dick Advocaat steeds minder ‘gekke dingen’ doen. Volgens hem valt één speler hierin nog op. “Leroy Fer blijft domme dingen doen,” zei hij maandagavond in FC Rijnmond.

“Marcos Senesi en Eric Bottehin raken steeds beter op elkaar afgestemd,” zegt Baan. “Voor Justin Bijlow is het ook beter als er voor hem geen gekke dingen gebeuren. Maar Fer die blijft maar draaien. Tegen Heerenveen kun je zo ook weer op 0-1 achter komen. Hij is overijverig. Daar kun je een compliment voor geven, maar hij moet alleen een stofzuiger zijn.”

Verder zei Baan zich totaal niet te storen aan de bestuurlijke perikelen bij Feyenoord. “Het moet over voetbal gaan. Ik kijk nu niet naar de bestuurlijke crisis. Het voetbal is nu goed.” Wel gaat hij in op het afgelopen functioneren van Sjaak Troost als interim technisch directeur en daarin zei hij wat interessants over de tijd dat hij die functie bekleedde en Troost commercieel directeur was. “Onze relatie was niet geweldig. Hij zat vaak op mijn stoel en bemoeide er zich mee achter mij om.”

De gehele uitzending is te zien via de onderstaande link ->>>>

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login