Nieuws

RKC directeur: ‘Hansson heeft enorme stappen bij ons gemaakt’

on

RKC Waalwijk-directeur Frank van Mosselveld denkt dat het beter zou zijn geweest als Dylan Vente en Orkun Kökcü door Feyenoord zouden zijn verhuurd aan een club uit de Keuken Kampioen Divisie. De oud-speler wijst naar Emil Hansson, een andere Feyenoorder die het bij RKC goed heeft gedaan.

“We hebben hem heel goed kunnen gebruiken. Hij heeft zichzelf goed kunnen ontwikkelen en is het voorbeeld van waarom talentvolle jongens op die leeftijd heel veel wedstrijden moeten spelen”, zegt Van Mosselveld bij De Tafel van Kees op FOX Sports.

“Ze kunnen hun wedstrijden spelen in de Keuken Kampioen Divisie. Bij Feyenoord kun je er nog een aantal opnoemen voor wie dat goed zou zijn: Kökcü, Vente en misschien nog meer spelers. Ze hadden beter 38 wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie kunnen spelen dan die paar wedstrijden in de beloften.”

“Ik snap de belangen van de topclubs, maar als je naar het individu kijkt zie je dat bijvoorbeeld Emil enorme stappen bij ons maakt. Daar worden wij beter van, maar Emil ook.”

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login