Nieuws

Rinus Israel: ‘Spelers die nu bezwijken onder de druk, zijn geen topspelers’

on

Een aantal maanden geleden leek Feyenoord nog onverslaanbaar, maar dat is wel een beetje voorbij. De Rotterdammers verloren van Sparta en Ajax en speelden gelijk tegen PEC Zwolle, waardoor de voorsprong nog maar één punt bedraagt. Aanvoerder Dirk Kuyt weet wel waarom dat is.
.

Hij vertelt aan het Algemeen Dagblad: “Scherpte en focus, daar heeft het mee te maken.” Icoon Rinus Israël voorziet de Katwijker gelijk van repliek: “Spelers die nu bezwijken onder de druk, zijn geen topspelers. Het wordt spannender naarmate de eindstreep in zicht komt. Dat merk je ook aan de jongens.” Steven Berghuis is het niet helemaal eens met Kuyt. “Tegen PEC Zwolle (2-2, red.) hebben we gewoon slecht verdedigd in de openingsfase. Dat kun je volgens mij geen gebrek aan scherpte noemen.”

.

Ook Bart Nieuwkoop, de vervanger van de geblesseerde Rick Karsdorp in de verdediging, heeft een andere mening dan Mr. Duracell. “Ik vond ons tegen Ajax wel fel beginnen.” Feyenoord speelt in het aankomende weekend een thuiswedstrijd tegen FC Utrecht. Ajax dient dan uit te komen tegen sc Heerenveen in de eigen ArenA.

.

Bron: Soccernews.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login