Nieuws

RINUS ISRAEL DERDE FEYENOORDER IN ‘GOUDEN ELFTAL’

on

Rinus Israel heeft een plek verworven in het ‘Gouden Elftal’, het team dat bestaat uit de beste spelers uit zestig jaar Eredivisie. De voormalige verdediger van Feyenoord kreeg voorafgaand aan de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen FC Groningen een zilveren schaal uitgereikt vanwege zijn uitverkiezing.

.

‘Ik vind het een eer dat ik hiervoor gekozen ben,’ zei Israel in een eerste reactie. ‘Daarbij moeten we niet vergeten dat ik echt veel steun had aan Theo Laseroms, die een geweldige verdediger was.’

.

Israel is al de derde voormalig Feyenoord-speler in het Gouden Elftal, waarvoor nu vier posities zijn ingevuld. Eerder verdienden ook Eddy Pieters Graafland en Ben Wijnstekers al een plek in het elftal dat bestaat uit de beste spelers uit zestig jaar Eredivisie.

.

Rinus Israel speelde tussen 1966 en 1974 voor Feyenoord en won daarmee de Europacup, de Wereldbeker, de UEFA Cup, drie landstitels en de KNVB Beker.

.

Deze week loopt de verkiezing voor de beste linksback uit zestig jaar Eredivisie. Hiervoor is onder meer Giovanni van Bronckhorst genomineerd. Stemmen op onze hoofdtrainer kan via www.foxsports.nl/GoudenElftal

.

Bron: Feyenoord.nl

Foto: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login