Nieuws

Rick Karsdorp stuurde familie De Leeuw na overlijden Carlo op vakantie

on

In het Algemeen Dagblad staat een groot interview met Rick Karsdorp. De rentree van de back bij Feyenoord blijft beperkt tot één seizoen. De huurling is te duur om over te nemen en speelt na de zomer weer bij AS Roma, waar hij nog tot de zomer van 2022 onder contract staat.

Toen Karsdorp naar Feyenoord kwam zei hij in augustus in een interview: ‘Ik ga bij voorbaat niet in een hoekje zitten en roepen dat we derde worden, schei uit. Wij zijn Feyenoord’. De 25 jarige verdediger laat weten dat hij steeds meer gelijk zou krijgen en dat helaas door het coronavirus niemand ooit weten hoever Feyenoord nog had kunnen komen.

Karsdorp gaat u het interview in het AD ook nog in op het filmpje wat rond de kerst op internet verscheen waarin Karsdorp na een avond stappen behoorlijk aangeschoten is. Veel mensen denken zelfs dat hij drugs gebruikt heeft. Karsdorp wil dat verhaal niet groter maken dan het is. De blonde verdediger laat weten dat hij en een paar andere spelers na de laatste wedstrijd van 2019 (tegen FC Utrecht) op stap gegaan. Karsdorp geeft toe dat hij had gedronken. Iemand die hij die dag voor de allereerste keer ontmoette, heeft hem gefilmd en dat filmpje doorgestuurd. Er werd zelfs gesuggereerd dat Karsdorp drugs gebruikt heeft, maar dat ontkent hij: “Iedereen die mij kent, weet dat ik nooit aan die rotzooi zal beginnen. Nooit.’’

In het interview tussen verslaggever Mikos Gouka en Rick komt ook een hele andere kant van Rick naar boven. Gouka weet dat Karsdorp na het overlijden van materiaalman Carlo de Leeuw naar Valkenswaard is gereden en op de stoep stond bij de familie De Leeuw om hen een welverdiende vakantie aan te bieden.
Karsdorp laat weten dat hij met Carlo een geweldige band had. Ze spraken af dat hij lekker naar Nerja zou gaan als hij zich beter zou voelen. Hij is helaas nooit meer beter geworden.

Op de vraag of de terugkeer naar Feyenoord gelukt is antwoord Karsdorp dat hij veertig wedstrijden wilde spelen. Maar dat is niet gelukt. Rick wilde het niveau dat hij ooit als speler van Feyenoord haalde, weer heel dicht benaderen. Hij wilde knallen, de bekerfinale winnen, maar dat is uiteindelijk door het coronavirus niet gelukt.

Het hele (veel uitgebreidere) interview is te lezen op de site van het Algemeen Dagblad. (Premium)

. .

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login