Nieuws

RESTERENDE KAARTEN VOOR FEYENOORD – GO AHEAD EAGLES VERKOCHT

on

De extra kaarten voor Feyenoord – Go Ahead Eagles die woensdagochtend in de verkoop gingen, zijn binnen enkele uren al weer verkocht. Omdat de club uit Deventer niet alle beschikbare kaarten heeft afgenomen, kwamen dinsdag ruim driehonderd kaarten voor vak FF vrij. Deze buitenkans lieten de Feyenoord-supporters niet aan zich voorbij gaan, zo bleek een dag later.

.

De thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles was in een eerder stadium al uitverkocht, net als de overige thuisduels voor dit seizoen. Mogelijk komen er voor andere wedstrijden ook nog extra kaarten beschikbaar, wanneer een bezoekende club niet alle beschikbare plaatsen afneemt. Wanneer er extra kaarten beschikbaar komen voor een bepaalde wedstrijd wordt dit via de officiële clubkanalen gecommuniceerd.

.

Benefietwedstrijd

De enige wedstrijd waarvoor op dit moment kaarten beschikbaar zijn, is de benefietwedstrijd tegen FC Dordrecht op woensdag 22 maart (aanvang 20:15 uur). Alle kaarten voor deze regioderby voor het goede doel kosten € 10,- en zijn te koop via de online ticketshop van Feyenoord. De opbrengst van de benefietwedstrijd gaat naar het Sophia Kinderziekenhuis, dat het geld zal gebruiken voor onderzoek naar sikkelcelziekte. 

.

viagogo

Kun je als seizoenkaarthouder niet naar een thuiswedstrijd van Feyenoord? Bied dan jouw seizoenkaart aan bij viagogo. Op deze manier bied je andere supporters de kans alsnog een kaart te kopen voor deze wedstrijd. Kijk voor het aanbieden of kopen van kaarten op www.feyenoord.nl/viagogo.

.

Bron:  Feyenoord.nl

 

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login