Nieuws

RESTERENDE KAARTEN VOOR FEYENOORD – AZ VERKOCHT

on

De extra kaarten voor Feyenoord – AZ die vanochtend om 10:00 uur in de verkoop gingen, zijn al weer verkocht. Omdat de Alkmaarders niet alle beschikbare kaarten afnamen, kwamen ruim driehonderd kaarten voor vak FF vrij. Deze plaatsen waren populair, zo bleek uit het feit dat de kaarten woensdag snel na de start van de verkoop alweer verkocht waren.

.

De thuiswedstrijd tegen AZ was in een eerder stadium al uitverkocht, net als de overige thuisduels voor dit seizoen. Mogelijk komen er voor andere wedstrijden ook nog extra kaarten beschikbaar, wanneer een bezoekende club niet alle beschikbare plaatsen afneemt. Wanneer er extra kaarten beschikbaar komen voor een bepaalde wedstrijd wordt dit via de officiële clubkanalen gecommuniceerd.

.

Benefietwedstrijd

De enige wedstrijd waarvoor op dit moment kaarten beschikbaar zijn, is de benefietwedstrijd tegen FC Dordrecht op woensdag 22 maart (aanvang 20:15 uur). Alle kaarten voor deze regioderby voor het goede doel kosten € 10,- en zijn te koop via de online ticketshop van Feyenoord. De opbrengst van de benefietwedstrijd gaat naar het Sophia Kinderziekenhuis, dat het geld zal gebruiken voor onderzoek naar sikkelcelziekte. 

.

 Bron; Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login