Nieuws

RESTERENDE KAARTEN BEKERFINALE NAAR SUPPORTERS OP WACHTLIJST

on

Het aankooprecht voor ingelote seizoenkaarthouders en toegewezen uitkaarthouders voor de KNVB bekerfinale tussen Feyenoord en FC Utrecht (zondag 24 april om 18:00 uur) is met ingang van vandaag (vrijdag) vervallen. Omdat niet al deze supporters gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid om één kaart te kopen, worden de resterende kaarten beschikbaar gesteld aan de eerstvolgende seizoenkaarthouders op de wachtlijst.

.

De resterende kaarten worden toegekend op basis van de eindnotering die is bepaald tijdens de loting op vrijdag 18 maart 2016. De uitkomst van de loting is in zijn geheel terug te vinden op www.feyenoord.nl/bekerfinale.  

.

De seizoenkaarthouders met eindnotering 12.000 tot en met 12.998 zijn de gelukkigen die alsnog één finalekaart kunnen kopen. Zij kunnen dat doen vanaf zaterdag 16 april 2016 9:00 uur tot en met donderdag 21 april 23:59 uur via www.feyenoord.nl/ticketshop. Al deze seizoenkaarthouders ontvangen vrijdag een e-mail met daarin meer informatie.

.

Alle ingelote seizoenkaarthouders voor de mindervalidentribune, hebben gebruik gemaakt van hun aankooprecht. De mindervalide seizoenkaarthouders die op de aparte wachtlijst voor mindervalide supporters staan, komen dus niet meer in aanmerking voor een kaart voor de KNVB bekerfinale. 

Bron: Feyenoord.nl

  

You must be logged in to post a comment Login