Feyenoordinbeeld

REMINDER SEIZOENKAARTHOUDERS VOOR BEKERDUEL MET ADO

on

Seizoenkaarthouders kunnen alleen vandaag (dinsdag) nog met voorrang en ongeveer 20% korting hun eigen plaats terugkopen voor de bekerwedstrijd tegen ADO Den Haag. Vanaf woensdag vervalt het eerste recht op de eigen plaats. De wedstrijd in de achtste finale van het bekertoernooi wordt op woensdag 14 december gespeeld (aanvang 20:45 uur).

.

Bestelprocedure:

.

Om je eigen plaats terug te kopen, dien je in te loggen met jouw persoonlijke account in de Online Ticketshop.

De wedstrijd Feyenoord – ADO Den Haag is niet zichtbaar in de Ticketshop. Je eigen plaats staat als reservering klaar in jouw account. Om deze plaats terug te kopen, vink je deze aan en klik je op ‘Verder’.

Kies hoe jij jouw kaart wilt ontvangen, wijzig eventueel het afleveradres, kies je betaalwijze en klik op: ‘Bestelling controleren’.

Klopt je bestelling? Klik dan op ‘Verder’. Ga akkoord met de algemene voorwaarden en klik daarna op ‘Betalen’.

.

Zodra de betaling is geslaagd kom je terug in de Ticketshop en ontvang je automatisch een e-mail met daarin de bevestiging van jouw bestelling en meer informatie over de wedstrijd.

.

Kaarten bijkopen

Vanaf woensdag 16 november kunnen seizoenkaarthouders, naast de eerder teruggekochte eigen plaats, nog drie kaarten bijkopen. Ook op het kopen van deze kaarten geldt een korting van ongeveer 20%. De mogelijkheid van het bijkopen van kaarten met korting loopt tot en met vrijdag 18 november.

.

Legioenleden aan de beurt in tweede fase kaartverkoop

Ook leden van Het Legioen en Junioren van de Feyenoord Juniorclub Kameraadjes zonder seizoenkaart hebben vanaf woensdag 16 november de mogelijkheid om (maximaal vier) kaarten te kopen. Voor hen geldt eveneens een korting van ongeveer 20%. Alle niet-teruggekochte seizoenkaartplaatsen gaan vanaf deze dag ook in de verkoop (alle reserveringen komen te vervallen). Seizoenkaarthouders die de wedstrijd graag op een ander vak willen plaatsnemen, kunnen dus in deze tweede fase van de kaartverkoop hun keuze maken.

.

Alle kaartverkoopinformatie en prijzen vind je op www.feyenoord.nl/kaartverkoopinformatie.

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login