Nieuws

REMINDER: Morgen start on 10:00u de kaartverkoop halve finale Beker

on

Feyenoord speelt op woensdag 27 februari om 20:45 uurtegen Ajax in de halve finale van de TOTO KNVB Beker. Morgen, op woensdag 6 februari om 10:00 uur, start de voorrangsperiode voor kaartverkoop aan seizoenkaarthouders. In deze e-mail lees je de belangrijkste kaartverkoopinformatie.
Voor jou als seizoenkaarthouder is het vanaf woensdag 6 februari 2019, 10:00 uur mogelijk om je eigen plaats terug te kopen. Jouw eigen plaats is exclusief voor jou gereserveerd tot en met woensdag 13 februari, 23:59 uur. Tijdens deze periode krijg je korting op je kaart (deze korting is automatisch verrekend in de Ticketshop).
Inloggen ‘Mijn account’
Het terugkopen van je eigen plaats doe je via de Online Ticketshop. Je dient in te loggen met het account dat gekoppeld is aan jouw seizoenkaart.
Reservering klaargezet
LET OP: Het zal je opvallen dat je de wedstrijd Feyenoord – Ajax niet direct ziet staan nadat je bent ingelogd. Dit komt omdat wij jouw eigen plaats als reservering voor je hebben klaargezet. Om jouw eigen plaats terug te kopen, volg je de volgende stappen:
Log in en ga naar ‘Mijn account’. Kies voor ‘Toon reserveringen’.
  1. Je ziet nu jouw eigen plaats staan als reservering voor de wedstrijd Feyenoord – Ajax. Om deze plaats terug te kopen, vink je deze aan en klik je op ‘Verder’.
  2. Kies de gewenste afleverwijze van jouw ticket, hoe je wilt betalen en klik op ‘Bestelling controleren’.
  3. Klopt je bestelling? Ga dan akkoord met de ‘algemene voorwaarden’ en klik daarna op ‘Betalen’.
  4. Zodra de betaling is geslaagd kom je terug in de Ticketshop en ontvang je automatisch een e-mail met daarin de bevestiging van jouw bestelling.
  1. Op www.feyenoord.nl/kaartverkoopinformatie vind je alle kaartverkoopinformatie voor deze wedstrijd.
  1. Gekoppelde aankooprechten
Kinderen (geboren op of na 1 juli 2006) op niet-gezinsvakken plaatsen we onder de bij ons bekende ouder/begeleider.
Kinderen (geboren op of na 1 juli 2006) én jongeren (geboren tussen of op 1 juli 2001 en 30 juni 2006) op gezinsvakken plaatsen we onder de bij ons bekende ouder/begeleider
Mindervaliden en hun begeleiders kopen zelf hun plek terug.
Slechtzienden plaatsen we onder de bij ons bekende begeleider.
Als je vragen of opmerkingen hebt over deze e-mail, neem dan telefonisch contact op met Feyenoord Service & Tickets via 0900-1908. Je kunt ons ook een WhatsApp-bericht sturen via 06-1907 1908. Daarnaast vind je via www.feyenoord.nl/service antwoorden op veel gestelde vragen. Vanaf die pagina is het ook mogelijk om het reactieformulier in te vullen.
Feyenoord Service & Tickets is geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 09:00 tot 12:00 uur.

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login