Nieuws

REMINDER: Mini-Klassieker om 16:00u op Varkenoord

on

In de strijd om het kampioenschap wacht Feyenoord Onder 19 aanstaande maandag een absolute kraker. Het team van trainer Dirk Kuyt ontvangt directe concurrent Ajax Onder 19. De mini-Klassieker op Varkenoord begint om 16:00 uur en wordt live uitgezonden op het officiële YouTube-kanaal van Feyenoord..

Spannende titelstrijd
De spanning in de competitie voor A-junioren is om te snijden. Feyenoord Onder 19 staat momenteel op de tweede plaats met twee punten achterstand op koploper Ajax, dat echter wel een wedstrijd meer speelde. AZ Onder 19 staat derde met evenveel punten als Feyenoord, maar met eveneens een wedstrijd meer gespeeld.

Twee mini-Klassiekers
Met nog vier duels op het programma heeft de ploeg van Kuyt dus alles in eigen hand. Saillant detail: de mini-Klassieker staat behalve maandag nóg een keer op het programma. In de laatste speelronde (zaterdag 25 mei) treffen de jeugdteams van Ajax en Feyenoord elkaar op De Toekomst.

Programma
Tussen beide mini-Klassiekers in speelt Feyenoord Onder 19 nog twee competitieduels. Zaterdag 11 mei gaat het op bezoek bij NAC Breda Onder 19, gevolgd door de thuiswedstrijd tegen Vitesse Onder 19 op zaterdag 18 mei.

Live op YouTube
Feyenoord Onder 19 steunen in de titelstrijd? De mini-Klassieker op Varkenoord is vandaag vrij toegankelijk. Kan je er niet bij zijn? Bekijk de wedstrijd dan live op het officiële YouTube-kanaal van Feyenoord. Klik hier voor een uitgebreide voorbeschouwing van trainer Dirk Kuyt.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login