Nieuws

Relaxte laatste training van seizoen ’15-’16

on

Voor de selectie van Feyenoord is het seizoen 2015-2016 ten einde. Daags na de laatste oefenwedstrijd van dit seizoen bij vv Lyra (0-10 winst) meldden spelers en staf zich nog één keer op het veld van De Kuip, waar vanaf 10:30 uur de afsluitende training van dit seizoen op het programma stond.
.

De Feyenoorders vermaakten zich prima tijdens de laatste oefensessie voor de zomerstop. Keepers Kenneth Vermeer, Pär Hansson, Justin Bijlow en Kamil Miazek testten elkaar nog één keer met schoten uit alle hoeken en standen, terwijl de spelers op ontspannen wijze diverse rondo’s deden. Met ook Giovanni van Bronckhorst, Jean-Paul van Gastel, Jan Wouters en Roy Makaay binnen de lijnen werd er volop gelachen en gedold.

.

Voor enkele spelers krijgt het seizoen nog een toetje. Zo melden Kenneth Vermeer en Tonny Vilhena zich komende zondag bij het Nederlands elftal, terwijl Karim El Ahmadi nog verplichtingen heeft met de nationale ploeg van Marokko. Renato Tapia heeft zich al gemeld bij de nationale ploeg van Peru, waarmee hij volgende maand actief is tijdens de Copa America.

.

De rest van de Feyenoord-selectie kan zich opmaken voor een vakantie, waarin de batterij kan worden opgeladen voor het nieuwe seizoen. Voor Feyenoord gaat het seizoen 2016-2017 officieel van start op zondag 26 juni, als de eerste training (12:00 uur in De Kuip) wordt afgewerkt.

.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login