Nieuws

Relaties Port of Rotterdam ontmoeten selectie

on

Een groot aantal relaties van Port of Rotterdam heeft donderdagmiddag een bijzondere ontmoeting gehad met de selectie van Feyenoord. Onderdeel daarvan was het maken van een paar bijzondere elftalfoto’s, die aan de rand van het veld in De Kuip werden genomen. Aansluitend schoven de gasten aan voor een lunch met de spelers en trainers van Feyenoord.

In totaal waren er tachtig gasten van relaties van sponsor Port of Rotterdam naar De Kuip gekomen, waar zij aan het einde van de ochtend welkom werden geheten. Eerste onderdeel van hun bezoek was een uitgebreide rondleiding door het stadion, die eindigde op het hoofdveld. Daar mengde het gezelschap zich tussen de in trainingstenue gestoken spelers.

Tussen het poseren voor de groepsfoto’s door schoten de gasten, duidelijk onder de indruk van het uitzicht vanaf het veld, met hun mobiele telefoon zelf ook veel foto’s van het stadion. ‘Het komt immers niet elke dag voor dat je op het veld van De Kuip staat’, glimlachte Martin Lagendijk, die namens Mark Lyndon International BV aanwezig was bij de meet & greet. ‘Ik bezoek regelmatig een thuiswedstrijd van Feyenoord, maar ik vind het heel bijzonder om op deze plek te staan.’

Lagendijk beleefde naar eigen zeggen een zeer leuke middag in De Kuip. ‘Het is allemaal erg goed georganiseerd. Daarnaast is het gezelschap waarmee we aanwezig zijn zeer gevarieerd, wat erg interessante en leuke gesprekken oplevert.’

Nadat alle groepen met de selectie waren vereeuwigd, verplaatste het gezelschap zich naar de Van Beuningenzaal achter de Olympiatribune, waar ter afsluiting van de meet & greet een gezamenlijke lunch op het programma stond.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login