Nieuws

Reis met de FSV mee naar Porto

on

Naar de uitwedstrijd in de Europa League op donderdag 12 december tegen FC Porto bieden wij zowel een vlieg- als een busreis aan.

Vliegreis
Op donderdag 12 december om 07.30 uur vertrekt het vliegtuig vanaf Amsterdam naar Porto. Verwachte aankomsttijd in Porto is om 09.10 uur (lokale tijd). Na aankomst brengen bussen ons van het vliegveld naar het centrum van Porto. Hier heb je alle tijd om de stad te verkennen. 

Vanuit het centrum reis je op eigen gelegenheid naar het stadion. Na de wedstrijd staan de bussen klaar bij het stadion om je naar het vliegveld te brengen. Op vrijdag 13 december om 01.00 uur (lokale tijd) vliegen we weer terug van Porto naar Amsterdam. Verwachte aankomsttijd in Amsterdam op vrijdag 13 december is om 04.45 uur (lokale tijd).

De prijsindicatie voor leden van FSV De Feijenoorder voor de vliegreis exclusief wedstrijdkaart is €299,-. Niet-leden betalen €50,- meer. Nog geen lid? Word lid van FSV De Feijenoorder en profiteer direct van ledenvoordeel! Elke deelnemer aan de vliegreis ontvangt een unieke wedstrijdsjaal. Leden van FSV De Feijenoorder ontvangen uiterlijk 2 weken na de gespeelde wedstrijd hun ledenvoordeel terug op hun rekening. 

Busreis
Op woensdag 11 december vertrekt de bus om 05.00 uur vanaf De Kuip. De verwachte aankomsttijd in Porto op 12 december is om circa 10.00 uur (lokale tijd). Je wordt afgezet in het centrum van Porto. Je hebt dus alle tijd om de stad te verkennen. Na de wedstrijd staat de bus klaar bij het stadion om de terugreis in te zetten. De verwachte aankomsttijd bij De Kuip op zaterdag 14 december is om 06.30 uur.

Je reist in een Royal Class bus met extra beenruimte en een beenplank. De bus is voorzien van een toilet, een koelkast, een magnetron en een dvd-speler.

De prijsindicatie voor leden van FSV De Feijenoorder voor de busreis exclusief wedstrijdkaart is €175,-. Niet-leden betalen €35,- meer. Nog geen lid? Word lid van FSV De Feijenoorder en profiteer direct van ledenvoordeel! Elke deelnemer aan de busreis ontvangt een unieke wedstrijdsjaal. Leden van FSV De Feijenoorder ontvangen uiterlijk 2 weken na de gespeelde wedstrijd hun ledenvoordeel terug op hun rekening.

Zodra Feyenoord afspraken heeft gemaakt met FC Porto over de kaartverkoop zal FSV De Feijenoorder de prijs voor beide reizen (inclusief kaart) via defeijenoorder.nl communiceren. De verkoop van de reis inclusief wedstrijdkaart verloopt via de online ticketshop van Feyenoord.

Bron: DeFeijenoorder.nl

You must be logged in to post a comment Login