Nieuws

Reis mee naar Porto met FSV De Feijenoorder

on

Naar de uitwedstrijd in de Europa League op donderdag 12 december tegen FC Porto bieden wij zowel een vlieg- als busreis aan. Er zijn nog enkele vlieg- en busreizen beschikbaar in de online ticketshop van Feyenoord. Reis jij met ons mee?

Vliegreis 
Op donderdag 12 december om 07.30 uur vertrekt het vliegtuig vanaf Schiphol naar Porto. Verwachte aankomsttijd in Porto is om 09.10 uur (lokale tijd). Na aankomst brengen bussen ons van het vliegveld naar het centrum van Porto. Hier heb je alle tijd om de stad te verkennen. Vanuit het centrum reis je op eigen gelegenheid naar het stadion. Na de wedstrijd staan de bussen klaar bij het stadion om je naar het vliegveld te brengen. Op vrijdag 13 december om 01.00 uur (lokale tijd) vliegen we weer terug van Porto naar Schiphol. De verwachte aankomsttijd in Nederland op vrijdag 13 december is om 04.45 uur (lokale tijd). De prijs voor de vliegreis inclusief wedstrijdkaart is €391,-. Leden ontvangen €50,- ledenvoordeel. Elke deelnemer aan de vliegreis ontvangt een unieke wedstrijdsjaal. Leden van FSV De Feijenoorder ontvangen uiterlijk 2 weken na de gespeelde wedstrijd hun ledenvoordeel terug op hun rekening. 

Busreis 
Op woensdag 11 december vertrekt de bus om 05.00 uurvanaf De Kuip. De verwachte aankomsttijd in Porto op 12 december is om circa 10.00 uur (lokale tijd). Je wordt afgezet in het centrum van Porto. Je hebt dus alle tijd om de stad te verkennen. Na de wedstrijd staat de bus klaar bij het stadion om de terugreis in te zetten. De verwachte aankomsttijd bij De Kuip op zaterdag 14 december is om 06.30 uur. Je reist in een Royal Class bus met extra beenruimte en een beenplank. De bus is voorzien van een toilet, een koelkast, een magnetron en een dvd-speler. De prijs voor de busreis inclusief wedstrijdkaart is €252,-. Leden ontvangen €35,- ledenvoordeel. Elke deelnemer aan de busreis ontvangt een unieke wedstrijdsjaal. Leden van FSV De Feijenoorder ontvangen uiterlijk 2 weken na de gespeelde wedstrijd hun ledenvoordeel terug op hun rekening. 

De verkoop van de reis inclusief wedstrijdkaart verloopt via de online ticketshop van Feyenoord. Klik hier om naar de online ticketshop te gaan.

Feijenoorder. Dat ben ik. Dat ben jij. Feijenoorders, dat zijn wij!

Bron: DeFeijenoorder.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login